Wereldwijde verzending - Kies je taal ☞

RETOURBELEID EN RETOURFORMULIER


Retourbeleid

Je hebt bij ons 14 dagen de tijd om (een deel van) je bestelling te retourneren zonder opgaaf van reden. Deze 14-daagse termijn gaat in op de dag dat je de bestelling of het laatste product van de bestelling ontvangt.

Als je een product wilt retourneren dien je het online retourformulier in te vullen, wat je aan de onderkant van deze pagina kunt vinden. Na ontvangst van het ingevulde formulier door ons ontvang je een bevestiging van je aanvraag. Na ontvangst van deze bevestiging verzend je de producten naar ons bezoekadres, ongebruikt en het liefst in de originele verpakking. We vragen je om bij je retourzending ook een printje van de factuur te voegen, dit voor een zo snel mogelijke afhandeling en eventuele terugbetaling.

Nadat je retourzending door ons is ontvangen zullen wij deze inspecteren. Als de geretourneerde producten ongebruikt zijn zullen wij je een terugbetaling toekennen, waarna je het geld binnen 14 dagen zult ontvangen via de originele betaalmethode.

Verzendkosten bij retourzending

In principe zijn de kosten voor, alsmede de risico's van een retourzending altijd voor de klant. In het zeer uitzonderlijke geval dat er een verkeerd product geleverd is of zich een grove productiefout heeft voorgedaan, kan het zijn dat je in aanmerking komt voor een vergoeding van de verzendkosten. Om je verzendkosten vergoed te krijgen geef je bij het invullen van het online retourformulier de reden op waarom je het product retourneert. Als deze reden in aanmerking komt voor een vergoeding van de retourkosten, zullen wij contact met je opnemen en je wellicht vragen om verdere informatie zoals foto's. Mochten we de vergoeding aan je toekennen, zal je van ons een verzendsticker krijgen waarmee je de producten kan retourneren.

Retourformulier

Hieronder vind je het online retourformulier. Zoals eerder verteld ben je niet verplicht om een reden voor je retournering in te vullen. Als je echter denkt in aanmerking te komen voor een vergoeding van de retourkosten, doe dit dan wel.