Wereldwijde verzending - Kies je taal ☞

Vintage landkaarten en wereldkaarten


In onze webshop vind je een gevarieerd en wisselend assortiment authentieke oude landkaarten zoals je ze van vroeger op school kent! Op zoek naar een landkaart die hier niet tussen staat? Neem contact met ons op en wij houden een oogje voor je open!
Bij World of Maps & Travel  vind je een gevarieerd en steeds wisselend assortiment authentieke oude landkaarten zoals je ze van vroeger op school kent! Vintage landkaarten zitten vol met karakter en historie, en zorgen dan ook direct voor sfeer in een interieur. Daarnaast is een vintage landkaart niet alleen een originele blikvanger in huis, maar ook een geweldig item om bij weg te dromen! Wat is nu leuker om heerlijk bij weg te dromen dan een vintage of oude landkaart?? Prik spelden of plak stickertjes om nieuwe avonturen naar onbekende werelddelen te plannen of haal prachtige herinneringen op van verre reizen die je al hebt gemaakt. Bovendien is een oude landkaart ook nog eens goed voor je topografie, een absolute must-have dus! 

Van landkaarten van Nederland tot aan Europa en van provinciekaarten tot wereldkaarten, je vindt ze hier allemaal! Veel van de landkaarten en wereldkaarten in onze webshop zijn kleurrijk en vrolijk, en fleuren direct iedere saaie lege muur op. Hou je zelf niet zo van kleur in je interieur? Dan hebben we ook sobere, wat meer ingetogen landkaarten die ook zeker een mooi plekje aan de wand verdienen! Keuze genoeg dus sneup lekker rond! 

Op zoek naar een landkaart die hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op en wij houden met alle liefde een oogje voor je open tijdens onze inkoopreizen! 

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over onze unieke collectie landkaarten, prenten, stads- en dorpsgezichten, stadsplattegronden en topografische boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Doe dit door contact met ons op te nemen via ons contactformulier of u kunt een e-mail sturen naar info@worldofmaps.nl  

Informatie

 

 

Oude Kaarten

Oude topografische kaarten Nederland

Oude landkaarten of topografische kaarten van Zeeland kopen

Historische cartografie

Historische prenten en kaarten kopen

Antiquariaat World of Maps & Travel

Dorpsgezichten

Oude atlassen en oude topografische kaarten

Wereldkaart oud

Stadsgezicht Amsterdam – oude kaarten

Zoekt u een oude stadsplattegrond van Utrecht?

Historische landkaarten Nederland

Historische topografische kaarten en landkaarten

Oude steden prenten

Vintage landkaarten en wereldkaarten

Grote oude landkaarten van Nederland

Oude wereldkaart

Oude en antieke prenten te koop

Prachtige oude prenten van Amsterdam

Historische landkaarten

Oude topografische kaarten

Oude plattegrond – oude kaart van Amsterdam

Wilt u antieke prenten kopen van Utrecht, Leiden of Den Haag?

Antieke wereldkaart - wereldkaart oud

Historische kaart Amsterdam - historische kaarten Rotterdam