Wereldwijde verzending - Kies je taal ☞

Oude wereldkaart


Een oude wereldkaart (vintage wereldkaart) als wanddecoratie is helemaal hip. Geef je interieur een vintage uitstraling met deze prachtige oud ogende decoratie. Dit jaar zien we de historische wereldkaart in verschillende woonstijlen terugkomen. Doordat deze decoratie in verschillende vormen te verkrijgen is komt hij goed tot z’n recht in alle verschillende interieurstijlen.

Wereldkaart interieur oud 

Wereldkaart muurdecoratie

Bij Worldofmaps.nl hebben we de mooiste wereldkaart wanddecoratie voor in huis. Wereldkaarten zijn tegenwoordig erg populair. Je ziet ze terug in verschillende woonstijlen en in allerlei woonbladen. Door onze bijzondere wereldkaart als muurdecoratie, is onze collectie kaarten veelzijdig en geschikt voor jong en oud. Daarnaast kan zo’n wanddecoratie landkaart in elke ruimte worden toegepast. Van de woonkamer tot de slaapkamer tot de studeerkamer, een wereldkaart als muurdecoratie komt overal tot zijn recht.

 

Wanddecoratie landkaart 

 Een wereldkaart past dus in elke ruimte. Zo hebben we kleine, maar ook grote wereldkaart als wanddecoratie woonkamer in ons assortiment. Omdat we verschillende categorieën in ons assortiment hebben is er altijd wel een geschikte kaart die bij jouw inrichting past. Daarnaast hebben we verschillende collecties met wereldkaarten die kunnen dienen als muurdecoratie. Deze zijn niet alleen erg leuk maar ook erg leerzaam.

We hebben verschillende collecties landkaarten ene wereldkaarten die geschikt zijn als muurdecoratie voor uw woonkamer, keuken, living, badkamer, studeerkamer, kantoor, kinderkamer, hal, ontvangstruimte, bedrijfsruimte. Er is altijd wel een geschikte wereldkaart of landkaart in ons uitgebreide assortiment die bij u en uw ruimte past.

De wereldkaarten, landkaarten, prenten, stads- en dorpsgezichten, stadsplattegronden en topografische boeken die we in onze collectie hebben zijn van de 16e tot en met de 20e eeuw. Daarom passen ze in elk interieur of het nu industrieel, Scandinavisch, Mid-century modern,  bohémien, landelijk, Urban modern of shabby chique is u vind in onze webwinkel altijd wel iets wat bij u in huis past.

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer weten over onze unieke collectie landkaarten, prenten, stads- en dorpsgezichten, stadsplattegronden en topografische boeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Doe dit door contact met ons op te nemen via ons contactformulier of u kunt een e-mail sturen naar info@worldofmaps.nl  

Informatie

 

 

Oude Kaarten

Oude topografische kaarten Nederland

Oude landkaarten of topografische kaarten van Zeeland kopen

Historische cartografie

Historische prenten en kaarten kopen

Antiquariaat World of Maps & Travel

Dorpsgezichten

Oude atlassen en oude topografische kaarten

Wereldkaart oud

Stadsgezicht Amsterdam – oude kaarten

Zoekt u een oude stadsplattegrond van Utrecht?

Historische landkaarten Nederland

Historische topografische kaarten en landkaarten

Oude steden prenten

Vintage landkaarten en wereldkaarten

Grote oude landkaarten van Nederland

Oude wereldkaart

Oude en antieke prenten te koop

Prachtige oude prenten van Amsterdam

Historische landkaarten

Oude topografische kaarten

Oude plattegrond – oude kaart van Amsterdam

Wilt u antieke prenten kopen van Utrecht, Leiden of Den Haag?

Antieke wereldkaart - wereldkaart oud

Historische kaart Amsterdam - historische kaarten Rotterdam