Wereldwijde verzending - Kies je taal ☞

Antiquariaat World of Maps & Travel


Als antiquariaat World of Maps & Travel zijn we gespecialiseerd in de aan- en verkoop van oude landkaarten, historische kaarten, prenten, stads- en dorpsgezichten, stadsplattegronden en topografische atlassen. Wij beschikken over een unieke, uitgebreide en bijzondere collectie. Een echte aanrader als origineel cadeau voor een verjaardag, jubileum bedrijf of een afstudeerder, een waardevolle aanvulling op uw eigen interieur en collectie of als een blijvende herinnering aan een van uw favoriete plekken op deze wereld.

AUTHENTICITEIT GEGARANDEERD

Of u nou op zoek bent naar een oude plattegrond, een antieke wereldkaart of een bijzondere prent: wij garanderen de authenticiteit van alle items die we aanbieden. Alle items zijn originele gravures, etsen, litho's en boeken, vervaardigd in of omtrent het opgegeven jaar. Wij bieden geen reproducties aan. Het certificaat van authenticiteit dat u bij uw aankoopt ontvangt bekrachtigt de hiervoor genoemde garantie. Bovendien waarborgen wij deze garantie door op verzoek röntgenfoto's te verstrekken bij kostbare objecten. Met deze röntgenfoto’s worden de papierstructuur en eventueel aanwezig(e) watermerk(en) in beeld gebracht. Met behulp hiervan is tevens de datering van sommige items nauwkeuriger te bepalen.

Contact

World of Maps & Travel is de beste online winkel op het gebied van Historische kaarten en Prenten. Heeft u de gewenste historische prenten en historische kaarten die u graag wilt kopen gevonden? Dan kunt u uw bestelling online plaatsen U bent altijd vrij om bij ons te informeren. Doe dit door contact met ons op te nemen via ons contactformulier of u kunt een e-mail sturen naar info@worldofmaps.nl  

Informatie

 

 

Oude Kaarten

Oude topografische kaarten Nederland

Oude landkaarten of topografische kaarten van Zeeland kopen

Historische cartografie

Historische prenten en kaarten kopen

Antiquariaat World of Maps & Travel

Dorpsgezichten

Oude atlassen en oude topografische kaarten

Wereldkaart oud

Stadsgezicht Amsterdam – oude kaarten

Zoekt u een oude stadsplattegrond van Utrecht?

Historische landkaarten Nederland

Historische topografische kaarten en landkaarten

Oude steden prenten

Vintage landkaarten en wereldkaarten

Grote oude landkaarten van Nederland

Oude wereldkaart

Oude en antieke prenten te koop

Prachtige oude prenten van Amsterdam

Historische landkaarten

Oude topografische kaarten

Oude plattegrond – oude kaart van Amsterdam

Wilt u antieke prenten kopen van Utrecht, Leiden of Den Haag?

Antieke wereldkaart - wereldkaart oud

Historische kaart Amsterdam - historische kaarten Rotterdam